Saturday, June 23, 2012

Coklat Raya 2012


Sempena Hari Raya Aidilfitri ini, CreativeChoc memperkenalkan beberapa produk baru yang sesuai dihidangkan kepada tetamu mahupun dijadikan hadiah atau hamper. Boleh self-collect di Kompleks PKNS Bangi atau Medan Sate Kajang. Delivery charge ke sekitar Lembah Klang RM10-Rm15 bergantung pada jarak. Postage charge bergantung kpd berat produk mengikut kadar yg ditetapkan Poslaju.


Coklat Lebaran - RM29 untuk 42pcs


Gabungan dark, milk & white chocolate... Coklat Lebaran ini mengandungi pelbagai filling seperti raisin, whole almond & almond nibs. Satu bekas mengandungi 42pcs dengan harga RM29. Ceriakan tetamu anda di hari raya nanti dengan hidangan coklat... keenakan yang pasti memikat!


Coklat Wafer Aidilfitri - RM26 untuk 40pcs
Gabungan wafer berkrim blueberi disaluti dark chocolate serta wafer berkrim hazelnut disaluti milk chocolate. Wafer yang rangup pada setiap kepingan. Didatangkan dengan pelbagai hiasan yang menarik. Satu bekas ada 40 pcs, harga RM26 sahaja. Juga sesuai utk dijadikan buah tangan buat keluarga di kampung!


Coklat Cornflakes - RM23 untuk 50pcs

White Coklat Cornflakes - RM23 untuk 50pcs 

Tidak dilupakan... all time favourite biskut raya - Coklat Cornflakes & White Coklat Cornflakes.  Ada 50 pcs satu bekas, harga RM23. Dibuat daripada cornflakes dan badam yang disaluti milk chocolate atau white chocolate. Memang menjadi kegemaran setiap orang, tak kira tua atau muda. Very crunchy & chocolaty....rasa satu pasti nak lagi!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...